Gikk du glipp av Korona Live Fjellregionen? Se alt på nytt igjen her

Hvis du vil: VIPPS til kulturtiltak for eldre til 603111

DEL

Lokale artister fra hele Fjellregionen spilte fra Gymbygget på Røros klokka seks lørdag kveld. Konserten gikk direkte på Retten.no, og nå kan du se hele konserten igjen i video-vinduet øverst i saken. (39 minutter uti opptaket)

Konserten starter en drøy halvtime ut i opptaket. Før det var det prøver og lydprøver. Dette er ikke redigert ennå så du kan selv styre deg dit. Gå til 39 minutter ut i opptaket! Vi legger ut det uredigerte opptaket fordi så mange av dere melder og spør om det kommer. Det er vi glade for, så her er det :)

Korona Live Fjellregionen er et samarbeidsprosjekt mellom Arbeidets Rett, Experience Lyd og Skogheim Media, der Kirsti Sæter er prosjektleder for det musikalske.

Vi samlet et knippe artister som kom til Røros for å spille fra Gymbygget lørdag kveld, og det foregår selvfølgelig innenfor alle koronarestriksjoner som trengs med velsignelse fra Røros kommune og kommuneoverlegen.

VIPPSNUMMER FOR BIDRAG: 603111

Dersom du vil bidra med en "inngangsbillett" går inntektene uavkortet til et veldedig formål. Det som eventuelt kommer inn vil bli fordelt til eldreinstitusjoner i hele regionen vår, øremerket kulturelle tiltak slik at det er mulig å hyre noen for å komme og spre litt glede for de som bor der. Beboerne der er vant til å ikke komme seg så langt avgårde i det daglige, slik vi alle får merke litt av under koronatiltakene. Derfor håper vi å kunne bringe litt av kulturlivet til dem også gjennom KoronaLive Fjellregionen.

VIPPSNUMMER FOR BIDRAG: 603111

HER er artistene du kan oppleve:

Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen

TuVeia

Berit og Stein Hanssen

Anna Lundquist Langen Peder Angel Lundquist Langen

Synnøve Brøndbo Plassen

Sønvis (Vegar Dahl, Jo Ryen, Olav Kjernmoen og Kirsti Sæter )

Frak (Olav Kjernmoen, Erland Horten og Tore Reppe)

Ane Linn Haagaas og Erik Roll

Arnfinn Strømmevoll

Hjertelskende venner (Gro Kjelleberg Solli, Ole Anders Feragen, Mari Eggen, Rolf Feragen, Roar Kjelsberg og Jens Nyplass)

DAB (Øyvind Gravvik Hånes, Hallvard Løberg Näsvall og Trygve Joachim Andersen)

Bendik Smedåsgjelten Qvam


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags