– Tora er på vei til å bli den største norske gitareksporten for sin generasjon, har blues- og rockemusikeren Amund Maarud uttalt.

Hun har over 160.000 følgere på Instagram; blant dem Hollywoodlegenden Alec Baldwin, som har lagt sin elsk på den talentfulle gitaristen.

– Endelig skal vi igjen få samles på Stormoen uten restriksjoner. Jeg gleder meg ekstra til å få med meg real girlpower fra Namsos. Har ikke det minste tvil om at TORA kommer til å sparke fra seg på skytterbana og levere rågod musikk og et enda bedre show, sier Livestocks egen Tora Trønnes Lilleeggen fra bookinggruppa.

TORA spiller bluesinspirert pop-rock og slapp i 2019 sitt selvtitulerte debutalbum, omtalt av Dagbladet som en «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt». Bandets andre album GIRLS fra 2020 ble nominert til Spellemann i kategorien blues. Internasjonale navn som Aaron Sterling (John Mayers trommeslager) og gitaristen Joey Landreth medvirker på albumet.

Bandet TORA ble dannet i Flatanger i Trøndelag i 2011 og består i dag av Tora Dahle Aagård (gitar og vokal), Isak Seltveit (bass), Guri Tranås (kor), Anders Brønstad (gitar) og Magnus Galguften (trommer).