Green Flyway stakk av med seieren

Green Flyway er kåret til årets beste utstiller i Martnashallen.

Green Flyway er kåret til årets beste utstiller i Martnashallen. Foto:

Årets beste stand i gata og i Martnashallen er kåret.

DEL

Martnashallens beste stand er kåret og i år gikk seieren til Green Flyway. Juryen - som i år besto av Hans Vintervold, Ingrid Telebond og Trine Lysholm Hagan - har vært raus med lovordene i sin begrunnelse. Utstillerne beskrives som imøtekommende, trivelige, informative og sosiale, med en enkel, tydelig og harmonisk stand.

- Standen har et enkelt visuelt uttrykk som skaper interesse og nysgjerrighet. Utstiller faller ikke for fristelsen til å gjøre for mye ut av noe som er ganske stort, samtidig som de åpner nye muligheter innenfor bærekraftig transportutvikling, heter det i begrunnelsen.

Videre mener juryen at den fremmer lokalt næringslivsutvikling, flyinnovasjon, fremtidens miljø-ressursbruk og forskningssamarbeid regionalt.

Røros Bryggeri- og Minerallvannfabrikk kom på andreplass, mens tredjeplassen gikk til Dutch Cheeseman.

Rirkula beste stand i gata

Harmoni og tydelighet preget også vinneren av beste stand i gata. I år gikk seieren til Rirkula. Juryen beskriver standen med treprodukter som helhetlig, pen, ryddig og oversiktlig.

- Innenfor miljø har vi sansen for “Nybrukt”. Det fortelles lett om historien til familiebedriften, og utstillerne er informative, kontaktsøkende og servisinnstilt, skriver juryen i sin begrunnelse.

Andreplassen gikk i år til Bua med det rare i. Siljans Lin kapret tredjeplassen.

- Vi anbefaler alle å ta turen til disse flotte standene, skriver Rørosmartnan på sin nettside .

- Prisen for årets stand går til en utstiller som presenterer produktene sine i en fin helhetlig stand, skriver juryen i sin begrunnelse.

- Prisen for årets stand går til en utstiller som presenterer produktene sine i en fin helhetlig stand, skriver juryen i sin begrunnelse. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags