Greni er populær i Trøndelag

Foto:

Heidi Greni fra Holtålen er sterkt ønsket til stortinglista for Senterpartiet i Sør-Trøndelag valgdistrikt.

DEL

Første runde i nominasjonen til stortingslista for Senterpartiet i Sør-Trøndelag valgdistrikt er nå avsluttet. Lokallaga ble bedt om å sende inn forslag på inntil fem kandidater fra nevnte valgdistrikt, derav maksimum ett navn fra egen kommune som de mener kan være med på stortingslista.

Nominasjonskomiteen har fått inn forslag fra 23 lokallag i Senterpartiet og Senterungdommen. Ola Borten Moe er foreslått som kandidat av 20 av disse. Videre følger Heidi Greni (foreslått av 18 lokallag) og senterungdommens kandidat Maren Grøthe (foreslått av 14 lag).

- Utover dette har komiteen også fått flere innspill på gode kandidater og dette gir et godt utgangspunkt for det videre arbeidet med oppsett av liste, skriver Trøndelag Senterparti i en pressemelding.

Nominasjonskomiteen vil på bakgrunn av de innkomne forslaga fra kommunelaga, starte sitt arbeid med forslag til stortingsvalgsliste. Komiteen har som mål å ha sitt forslagklart innen utgangen av oktober. Nominasjonsmøtet avholdes lørdag 21. november.

Andre navn på nominasjonslista fra Røros og Holtålen er Guri Heggem, Emilie Ryen Løkken og Gudbrand Rognes.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken