Leder i Bygdaliv: - Vi har noe for folk i alle aldre

Leder i  Bygdaliv, Kjetil Langmo.

Leder i Bygdaliv, Kjetil Langmo.

Artikkelen er over 3 år gammel

- Vi starter Fredag kveld med nok en konsert fra øverste hylle i Haltdalen Kirke. Da kommer nemlig Rein Alexander, Are Hembre og Sigrid Haanshus og skal synge.

DEL

- Det sier leder i Bygdaliv, Kjetil Langmo.

Før konserten er det hageparty i Gammelgården, man kan delta i Gammelgårdens kjentmannsprøve, og se gammelt håndverktøy utstilt.

Markedsdag

Lørdag er det både auksjon, marked, revy og pubkveld ved samfunnshuset. Markeds-dagen inneholder både aktiviteter og underholdning, og ikke minst «trikse-skole» med Brødrene Fagerli, som er rangert som nummer 1 og 3 i verden i sin sjanger. Brødrene Erlend og Brynjar ble i 2016 verdensmestere i par-triksing, mens Erlend ble både verdensmester, europamester og norgesmester, individuelt 2016 og ble rangert som nummer 1 i verden 2016 .Brynjar ble Skandinavisk mester og ble rangert som nr 3 i verden.

Sammen skal de holde en oppvisning, før de holder en gratis trikseskole for alle som vil lære noen triks av verdensmestrene.

Utover dagen vil det være underholdning, aktiviteter for de aller minste i «Barnas lavvo-by», mulighet for å gjøre gode kjøp i bodene,eller rett og slett bare gå rundt å se på livet og treffe kjente.

På kvelden er det underholdning i samfunnshuset og pubkveld i stortelt.

Kommer hjem

Søndag avsluttes Bygdaliv for denne gang, med blant annet grendaturnering i fotball, og «Grendamesternes mester» på Haltdalen Stadion, før finalen i Hesteskokast-konkurransen som pågår gjennom hele helga avsluttes ved Saga Camping og Tronstad Kro utpå dagen.

- Bygdaliv i Haltdalen har etter hvert blitt en arena der veldig mange utflyttere kommer hjem og møtes. Vi arrangerer Bygdaliv for 7. gang nå, og vi har nok funnet formen vi vil ha, sier Langmo.

De håper jo selvsagt på en del gauldalinger på konserten fredag, der Sigrid Haanshus for første gang skal opptre med Rein Alexander og Are Hembre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken