Tidenes første seniorkamp i Hovet endte med seier

Damelaget til Ålen IL håndball.

Damelaget til Ålen IL håndball.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

(Innsendt artikkel) 300 personer fikk søndag se at Ålens damelag i håndball sesongåpnet med seier 29-24 over Rennebu.

Dette var den aller første seniorkampen som har vært spilt i Hovet, og damene vartet opp med stor spilleglede og mye godt spill.

Hele 10 spillere tegnet seg på scoringslista

Det er hele 26 år siden Ålen har stilt med eget damelag i håndball, så mange hadde sett frem til denne dagen, og møtte opp for å heie frem damene.

Ålen J12 og J14 var også i aksjon i Hovet søndag.

J12 møtte Røros 3 i sin første kamp denne sesongen. Det ble en underholdene kamp med godt spill, der Ålen trakk det lengste strået, og vant kampen.

J14 spilte 2 hjemmekamper denne dagen, henholdsvis mot Hovin og Trønder Lyn. Laget fra Ålen møtte lite motstand i første kamp og vant overlegent med sifrene 24-4 mot Hovin. I den andre kampen mot Trønder Lyn møtte de et sterkere lag.

Etter en litt dårlig start på 1.omgangen, spilte jentene bedre og bedre utover i kampen. Sluttresultatet viste en solid seier også her. Da dommeren blåste av kampen, viste sluttresultatet 20-12 i favør Ålen.

Til tross for lite treningsgrunnlag enda og minimalt med kamptrening, viste Ålens jenter solide ferdigheter på banen under begge kamper. 

- Dette er en gjeng med positive og spilleglade «stå-på-jenter» som helt sikkert vil gi hjemmepublikummet i Ålen mange flotte håndballopplevelser gjennom sesongen, sier lagleder Line Evenås.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags