Han skal ha tilholdssted i Ulsberg i Rennebu kommune og ble meldt savnet lørdag 1. oktober. Han skal være 46 år gammel og 192 centimeter høy og ha normal kroppsbygning.

– Etter at vedkommende ble meldt savnet har politiet foretatt en rekke avhør og tekniske undersøkelser, herunder hundesøk. Sivilforsvaret bistår politiet med nødvendig materiell. Politiet vil fortsette etterforskningen framover, skriver politiet i en pressemelding.

De har siktet en person for kroppskrenkelse og meddeler at dette sees i sammenheng med etterforskningen av den savnede personen.

Politiet ønsker ikke å si noe om hvilken relasjon den siktede har til den savnede personen, og understreker at saken fortsatt etterforskes bredt, ut fra flere mulige forklaringer.

– Politiet velger nå å gå ut med foto og beskrivelse av den savnede, da vi ønsker tips i saken, opplyser politiadvokat Bente Bøklepp.

Dette skjer i samråd med den savnedes nærmeste pårørende.

– Dersom noen har informasjon eller observasjoner av den savnede, ønsker vi at dette meldes til politiets tipstelefon nummer 73489400 eller tips.politiet.no/trøndelag, skriver politiet.