Ei uke med hjerte i fokus

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Nasjonalforeningen Os helselag arrangerer Hjerteuke i uke 19.  Onsdag 10.mai har Os helselag stand ved Os frivilligsentral.

- Da har vi Hjertemarsj i Os sentrum med innlagte poster med Hjertequiz.  Løypa er tilpasset alle brukere så det er bare å møte opp.  Vi har enkel servering med frukt og hjertevafler.  Hjertemarsjen kan gåes hele dagen med registrering ved Os frivilligsentral.  Det blir også en fellesstart kl 16 for de som ønsker å gå sammen med andre, informerer Hege Narbuvoll i Nasjonalforeningen Os helselag.

8.trinn ved Os undomsskole deltar aktivt i Hjerteuka som vanlig.  På tirsdag får de besøk av kommunelegen, helsesøster og Os helselag.  Utover uka vil elevene ha temaer som fysisk aktivitet og hjertegodt kosthold med praktiske arbeider.

- Fredag 12.mai får 27 elever (hele 8.trinn) utdelt bøsser for å samle inn penger til Hjerteaksjonen.  I løpet av helga vil de besøke de fleste husstander i kommunene.  Vi oppfordrer til å ha pengene klare å ta godt i mot våre flinke bøssebærere, sier Narbuvoll.

Artikkeltags