Senterlederen frister med gode tilbud i alle butikker, og midt oppi alle kupp som kan gjøres, og fortsatt byggemodus, skal senteret fylles med deilig popkornduft og velsmakende vaffelhjerter.

- Galåvolden Gård kommer og selger vaffelhjerter til en billig penge, det skal poppes popkorn til ungene, og vi kjører på med “Spinn og Vinn”. Det er et lykkehjul, hvor man kan få et spinn hver og vinne premier fra butikkene våre. Vi lager aktiviteter utfra de forutsetningene vi har, med mye byggeaktivitet både inne og etterhvert ute.

All aktivitet vil foregå inne denne gangen, i og med det er usikkert når arbeidet med fasaden begynner.

- Vi hadde hatt lyst til å ha aktiviteter ute også, men så er det så usikkert hvor langt man har kommet med utvendig arbeid, som man skal begynne med i løpet av sommeren. Men det skal bli trivelig for folk å komme hit, til tross for den ombyggingsfasen vi er i, lover Dahl.

Selv om det er mye usikkerhet rundt hvordan senteret ser ut den åttende juli, er det én ting som er helt sikkert; nye toaletter er åpnet til den store handelskvelden.

- Vi er veldig glade for, og stolte av, å kunne tilby nye, flotte toaletter til publikum på en slik kveld da det er mye folk i farten, smiler Dahl.

Muligheter for å ta en pust i bakken er det også, selv om det ikke er noe kafétilbud riktig enda.

- I tillegg til popkorn og vaffelhjerter, er det muligheter for å kjøpe drikke på Mega, samt at de i ferskvaren vil selge pizzabiter til 10 kroner stykket. For den som har behov for å sette seg nedpå litt, finnes det noen sitteplasser inne i senteret, avslutter senterlederen, som sammen med alle ansatte gleder seg veldig til å ønske velkommen til en trivelig handel og god stemning den åttende juli.