En drøm i oppfyllelse

1.25: Hindrene Oda møter på i Oslo er opptil 1,25 meter. På bildet har mor Rulle satt opp et hinder for å vise høyden.

1.25: Hindrene Oda møter på i Oslo er opptil 1,25 meter. På bildet har mor Rulle satt opp et hinder for å vise høyden.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tirsdag var Oda en svært lykkelig jente. Hun fikk da beskjed om at hun har klart å kvalifisere seg til å ri under Oslo Horse Show.

DEL

 – Å få ri under Oslo Horse Show har vært en drøm siden jeg prøvde å kvalifisere meg med ponnien min for fem år siden, sier Oda Isabella Smit Ødegaard.

Målet før stevnesesongen var nettopp å klare å komme gjennom nåløyet å få lov til å ri på Telenor Arena fra 15. til 17. oktober.

Gjennom Fellsekjøpets Campioncup, som arrangeres rundt om i Norge, blir de 30 beste ekvipasjene i cupen invitert til å delta på Oslo Horse Show.

Oda havnet på 32. plass med poeng under to stevner i Trondheim. Fordi to ryttere som er kvalifisert ikke kan stille til start har rørosjenta fått muligheten.

Det var hele 180 ryttere fra Norge som var med og prøvde å kvalifisere seg.

– Jeg håpet veldig på at jeg skulle klare å bli kvalifisert, men det er så mange flinke ryttere som er med i cupen at jeg trodde egentlig ikke at jeg ville klare det, sier Oda med et bredt smil.

Hun skal under stevnet ri torsdag, fredag og lørdag. Klassen hun deltar i vil gå i 1.20 med hinder på 1,25 meter på det høyeste.

– Det artigste vil bli å få lov til å ri på en arena og ikke minst kanskje få lov til å prate med noen av topprytterne, forklarer Oda.

For den aktive sprangrytteren fra Røros vil opplevelsen bli fantastisk lærerik med Norges beste ryttere på plass og ikke minst mange av verdens beste ryttere. Og gjennom kvalifiseringen er hun nok den første fra Røros og omegn hestesportsklubb som får lov til å ri under Oslo Horse Show.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken