Holtålen Ap inviterer: – Dess flere, dess mer reell innflytelse!

Ann Elisabeth Hansvold fra Ålen er leder i Arbeiderpartiet der. Nå vil de samle folk til folkemøte om fv. 30.

Ann Elisabeth Hansvold fra Ålen er leder i Arbeiderpartiet der. Nå vil de samle folk til folkemøte om fv. 30. Foto:

Holtålen Arbeiderparti inviterer til folkemøte om fylkesveg 30.

DEL

– Holtålen Ap er som mange andre her i kommunen, og i nabokommunene for den del, opptatt av fylkesveg 30. I høst, og særlig nå i vinter, har det vært og er svært krevende forhold. Dette har dessverre har ført til mange uhell og ulykker, sier leder i Holtålen Ap, Ann Elisabeth Hansvold.

– Heldigvis er ikke liv gått tapt, men det er bare flaks. Derfor ønsker vi å sette ytterligere fokus på fv. 30, og vil derfor invitere til åpent folkemøte for informasjon og debatt.

På møtet som finner sted på ettermiddagen andre onsdagen i mars kommer det flere spesielt inviterte for å innlede. På lista finner vi Pål Sture Nilsen og Bjørn Iversen som er medlemmer i hovedutvalg for veg i Trøndelag fylkesting. Pål Sture Nilsen er i tillegg medlem av Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune.

– Vi vil også få med oss en representant fra yrkessjåførbransjen, opplyser Hansvold.

Hun understreker at dette er et åpent møte for alle som er interessert og som bruker vegen.

– Uavhengig av politisk ståsted, alder og synspunkt man måtte ha om fylkesveg 30: Alle er varmt velkomne! Om flest mulig finner veien til dette folkemøtet – dess større fokus får vi sammen på temaet og kan presse på for å muliggjøre en positivt sårt trengt oppdatering. Dess flere, dess mer reell innflytelse!

Artikkeltags