Haltdalsbanken har økt fra til 14 ansatte på 34 år, og nå har banklokalene fått en real "make-over"

Bare et lite knippe av de 14 ansatte ved Haltdalen sparebank. Som står foran vevbildet som har fulgt banken helt siden åpningen i 1985. Dengang ble bildet foræret banken av prestefruen i Haltdalen Torun Sørlie Sæther. Bildet er gitt navnet vinternatt. Bakerst vra venstre ser v fra v. Svend Rønning, Aktiv Eiendomsmegling AS, Anne Mette Digre, Jogeir Mylius, Kristin Fredheim, Olav Storli, Berit Aas Aune, Svein Ingmar Høen og Lise Marie Langmo. (Personene er navngitt i  annenhver rekkefølge på bildet)

Bare et lite knippe av de 14 ansatte ved Haltdalen sparebank. Som står foran vevbildet som har fulgt banken helt siden åpningen i 1985. Dengang ble bildet foræret banken av prestefruen i Haltdalen Torun Sørlie Sæther. Bildet er gitt navnet vinternatt. Bakerst vra venstre ser v fra v. Svend Rønning, Aktiv Eiendomsmegling AS, Anne Mette Digre, Jogeir Mylius, Kristin Fredheim, Olav Storli, Berit Aas Aune, Svein Ingmar Høen og Lise Marie Langmo. (Personene er navngitt i annenhver rekkefølge på bildet) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fra å ha et 34 år gammelt, gult mørknet panel innvendig er nå hele bygget malt lyst og trivelig, og den populære banken framstår i ny drakt.

DEL

Haltdalen Sparebank har pusset opp, og fredag inviterte de publikum på nyåpning med servering av kaffe og kaker. De stilte dessuten mannsterke opp, med mange konsulenter og rådgivere som sto til tjeneste hele dagen og vel så det.

Lokalet var temmelig nedslitt og trengte en real makeover.

Et åpent landskap har blitt til et lukket landskap, slik at nå kan man få snakke med megler, forsikringskonsulenter og andre rådgivere i fred og ro bak lukkede dører.

I dag har banken til sammen 14 ansatte på fire ulike avdelinger med hovedkontor i Haltdalen. De andre avdelingene er for øvrig etablert i Ålen, Bjørgen og Heimdal.

Haltdalen sparebank 34 år gammel

Det var banksjef Per Heksem som var primus motor for å bygge nytt bankbygg i 1985. Dette var på et tidspunkt da banken bare hadde tre stykker i hel stilling. Disse var Jan Bjørnar Ranøien, Kari Hjørdis Rimstad og Per Heksem, mens det var to i delstilling, Inger Yseth og Anders Bergan.

Året etter i 1986 fikk også Berit Aas Aune jobb i banken og 34 år senere fikk hun nå altså æren av å reåpne banken i ny drakt, nå som banksjef, sammen med et faglig sterkt og dyktig kollegium.

– Vi har hatt en enorm oppslutning rundt reåpningen, mange har vært innom og benyttet mange av bankens tjenester, samt slått av en prat med personalet over en kopp kaffe med «lite» småbrød attåt, forteller en stolt og glad banksjef, Berit Aas Aune.

Artikkeltags