De inviterer til Storhelg i Hovet for tredje gang og spør: - Hva vil du ha på programmet?

SAMARBEIDER: Enhetsleder næring og kultur i Holtålen, Olve Morken, (t.v) og daglig leder ved Bergstaden Bygg AS Magnus Jensås mener Storhelg i Hovet er en viktig og riktig satsing i Holtålen kommune.

SAMARBEIDER: Enhetsleder næring og kultur i Holtålen, Olve Morken, (t.v) og daglig leder ved Bergstaden Bygg AS Magnus Jensås mener Storhelg i Hovet er en viktig og riktig satsing i Holtålen kommune. Foto:

- Har du en film eller en video som andre kan ha glede av å se, tar Holtålen kommune kostnaden med å digitalisere filmen, sier Olve Morken i kommunen.

DEL

– Målet er å lokke fram alt det positive og spennende Holtålen har å by på. Men for å lykkes med det, er vi avhengig av et godt samspill med hele lokalsamfunnet. Derfor går vi ut allerede nå, og vi ber næringslivsaktører, samt lag og foreninger som vil være med, om å begynne å starte planlegginga. Vi ønsker også innspill fra innbyggerne til innhold i programmet, sier enhetsleder for næring og kultur i Holtålen, Olve Morken.

– Nytt av året er at vi i løpet av helga presenterer en rekke interessante foredragsholdere rettet mot flere aldersgrupper. Sammen med lokalt næringsliv, lag og organisasjoner vil foreleserne gjøre Hovet til en svært spennende arena denne helga, sier Morken, som opplyser at det nå er tredje gang de innbyr til Storhelg i Hovet.

Vil bruke 150.000 kroner til ny storhelg i Hovet

Høstens arrangement går av stabelen 4.–6. oktober. Initiativet til arrangementet kommer fra politisk hold etter innspill fra det lokale næringslivet. En av dem som har ivret for en ny storhelg denne høsten er Magnus Jensås i Bergstaden Bygg AS.

– Holtålen trenger en arena der vi får presentert det lokalsamfunnet har å tilby. Det skjer mye i Holtålen, og det er mange aktører som står bak svært mye positivt. Det er viktig at vi synliggjør dette. Satsingen på Storhelg i Hovet gir god energi og skaper en viktig møteplass for trivsel og framdrift i hele kommuen, sier Jensås.

SHOWet for fullsatt Rallar-sal

Ny Storhelgsuksess i Hovet

Ny film om hendelser

Holtålen kommune har sendt ut pressemelding og der går det fram at da storhelga ble arrangert i 2016, var et av trekkplastrene filmen «Hendelser i Holtålen».

Nå ønsker de å videreføre dette konseptet. Derfor går de bredt ut for å innhente film- og videoopptak fra ulike hendelser som kan ha offentlig interesse. Kommunen tar kostnaden med digitalisering av eldre opptak som kan være aktuelle å bruke i filmen.

– Har du en film eller en video som andre kan ha glede av å se, vil vi gjerne at du tar kontakt i løpet av mai, sier Morken.

I 2016 hadde Storhelg i Hovet i overkant av 2000 besøkende i løpet av to dager.

Kommunen mener denne helga bør være interessant for alle innbyggerne i kommunen, hytte- og fritidsboligeiere, studenter og utflyttede holtålinger.

– Storhelg i Hovet er en svært god mulighet for alle som deltar på stand til å nå ut til et stort publikum. I år starter vi allerede fredag, da kvelden er satt av til hytte- og fritidsboligeiere bosatt utenfor kommunen. Dette er en viktig målgruppe for oss. Da står informasjon, mingling og mat på programmet, sier Morken.

Han sier videre at når messehallen stenger lørdag kveld, åpner messepuben der det blir både bevertning og trubadurunderholdning. I tillegg blir det underholdning i Rallaren.

Arbeidets Rett på plass i Hovet

– Vi tror at denne møteplassen er viktig både som indremedisin for våre innbyggere, og som kunnskaps- og informasjonskanal til et bedt publikum. Vi har et stort mangfold av bedrifter, lag og foreninger i kommunen. Alle disse blir godt synlig denne helga, lover Olve Morken.

Inviterer til nok en Storhelg i Hovet

En time med de største minnene


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags