Med veteraner og ungdom på startlista og veteraner og ungdom i staben

VETERANER SOM TRENER; Hoppveteraner fra regionen på trening  i Hamran. Magnar Guldal født -62, Frode Hermo f.-59, Per Inge Holstad f.-70. Arnold Lund f.-41 og Bjørn Røistad f.-57.

VETERANER SOM TRENER; Hoppveteraner fra regionen på trening i Hamran. Magnar Guldal født -62, Frode Hermo f.-59, Per Inge Holstad f.-70. Arnold Lund f.-41 og Bjørn Røistad f.-57. Foto:

Av

Lørdag inviterer tolgingene til NM i hopp og kombinert for veteraner og KM hopp og kombinert for 13–16 år i Hamran.

DEL

– Ja, je æ med, lyder slagordet til Tolga idrettslag, og de tar stadig på seg nye arrangementer.

Etter topp prestasjoner som utløste store ovasjoner i VM i Seefeld, der tyrolerne sikkert lærte «Ja, vi elsker» utenatt etter hvert, heiser Tolga i.l. flagget i Hamran førstkommende lørdag og arrangerer NM for spreke veteraner og «Tolga-spretten» med KM for lovende ungdommer 13–16 år.

Det er deltakere med 60 års aldersspredning, fra 13 til 73++. Det hoppes i alle bakker i Hamran, fra K5 til K60, og kombinert-langrennet foregår også der. Hopprennet starter kl. 10. Så går det slag i slag med langrenn etter Gundermetoden og premieutdeling for KM.

En pensjonistgjeng som møtes ukentlig i Hamran og gjør dugnad, har strikket «HAMRAN»-sokker (såkalte hattiler på toljing) til premier. Strikkerskene har vært så ivrige at det er sokker for salg i Hamran-stua. Det er restaurant med salg av den berømte «HAMRAN»-suppa, vafler og kaffe. Idrettslaget håper området fylles med et entusiastisk publikum som kan kose seg ute og inne og får anledning til å se landets eldste og yngste hoppere i aksjon. I tillegg til lagets trofaste funksjonærer som jobber nesten døgnet rundt i anlegget i Hamran, stiller dugnadsveteranene opp på forskjellige poster. Gode parkeringsmuligheter.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags