Regiondirektør Skinstad holder foredrag på frokostmøte

Åge Skinstad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Åge Skinstad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

- Samarbeid og endringsdyktighet skaper resultater, sier Åge Skinstad, tidligere landslagssjef for norsk langrenn og nå regiondirektør i NHO Innlandet.

DEL

Han kommer til Tynset onsdag 20/1 for å holde foredrag.

Frokostmøtet er et felles arrangement på Kompetansesenteret i regi av Næringsforum i Fjellregionen, Rørosregionen Næringshage (RNH) og NHO Innlandet. Rørosregionen Næringshage arrangerer Kompetanseforum med jevne mellomrom og årets første frokostmøte er et felles arrangement på Tynset og handler om samarbeid og endringsledelse.

Som tidligere landslagssjef vet Åge godt hva som skal til for å nå toppen. Erfaringene han har tatt med seg fra langrennssporten er godt overførbare til næringslivet, og han kommer til Tynset for å fortelle om hvordan mål, samarbeid, endringsdyktighet, involvering, entusiasme og verdier kan føre til gode prestasjoner. Møtet starter med frokost, kaffe og faglig påfyll og det vil bli god anledning til å stille spørsmål underveis og etterpå.

Næringsforum i Fjellregionen er en bransjeorganisasjon for bedrifter i regionen og har nå over 130 medlemmer. Sammen med Rørosregionen Næringshage og NHO Innlandet arrangerer de nå et frokostmøte onsdag 20/1 på Kompetansesenteret på Tynset. Hovedformålet til organisasjonen er å bidra til vekst, utvikling og etableringslyst for næringslivet i regionen. Frokostmøter er en fin måte å møte samarbeidspartnere, kunder og leverandører på sier leder av NiF Arne Horten, og legger til at det koster ingenting å delta.

- Rørosregionen Næringshage ønsker å bidra til større aktivitet i Nord-Østerdalen og vi gleder oss til å møte mange bedrifter på dette møtet, sier daglig leder i Rørosregionen Næringshage Sigrid Jansen.

RNH arrangerer Kompetanseforum jevnlig både på Tynset og på Røros, og i år legges det opp til flere møter på Tynset.

 Dette møtet er altså det første i serien av flere frokostmøter på Kompetansesenteret. Møtet er et felles arrangement mellom Næringsforum i Fjellregionen, Rørosregionen Næringshage og NHO Innlandet.

Det er ingen deltageravgift på møtet og påmelding skjer på Rørosregionen Næringshage sine nettsider.

Artikkeltags