Hilde Bergebakken skal styre revy-Norge

NY STYRELEDER: Til venstre Hilde Bergebakken sammen med daglig leder i Norsk Revy på Høylandet, Anita Østby.

NY STYRELEDER: Til venstre Hilde Bergebakken sammen med daglig leder i Norsk Revy på Høylandet, Anita Østby. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bergebakken fra Røros er valgt til ny styreleder i Norsk Revy på Høylandet.

DEL

Hilde Bergebakken har lang fartstid som styreleder i Bergstaden Teaterlag. Hun har vært styremedlem i Stiftelsen Elden, og har i tillegg erfaring fra verv innen politikk, kultur- og næringsliv.

Hun har arbeidet i Destinasjon Røros, og blant annet vært styremedlem i Visit Røros og Trøndelag Reiseliv. I det nye styrevervet får hun ansvaret for Norsk Revyfestival, Norsk Revyfaglig Senter og NRF Salg og Utleie AS.

I sommer er det 30 år siden Norsk Revyfestival ble arrangert for første gang, og nok en gang gjør folket på Høylandet seg klare til å ta imot Norges morsomste revygrupper

- At landets beste kompetanse på gapskratt finnes på Høylandet er det lite tvil om. Jeg gleder meg til styrelederoppgaven, både for kompetansesenteret og festivalen, og det er med ydmykhet jeg tar fatt på den. Jeg ønsker å spille videre på det gode arbeidet de har gjort gjennom mange år, og forhåpentligvis bidra med noen nye tanker. Det er et sterkt og kompetent styre, og jeg håper vi sammen kan forsterke revyens posisjon i Norge ytterligere, sier den nye styrelederen.

Hun følger etter Hallvard Strømme, som gir seg som styreleder etter fire år.

Anita Østby, daglig leder i Norsk Revy, er fornøyd med at Bergebakken har tatt på seg denne oppgaven.

– Hilde er en svært kompetent styreleder og har en spennende bakgrunn som er helt rett for oss. Jeg er sikker på at hun blir en god ressurs for Norsk Revy. Jeg gleder meg til å ta både festivalen og senteret til nye høyder sammen med henne, sier Anita Østby i en pressemelding fra Norsk Revy.

Norsk Revyfestival arrangeres annethvert år på Høylandet i Nord-Trøndelag, og i år går den av stabelen 5.-9. juli.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken