Jakthundutstilling på Røros

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Røros Jeger og Fiskerforening arrangerte jakthundutstilling 25. Juni.

115 jakthunder i Gruppe 5 (elghunder) og gruppe 7 (stående fuglehunder) deltok.

Arrangementet foregikk på Røros Skytterlag sin bane i Hådalen og et stort antall publikummere møtte opp hvor både mange telt, utendørs grilling, kiosksalg stands var satt opp.

Primus utstillingsleder og eminent rivjern Kristin Engan hadde stålkontroll på både forberedelser og gjennomføring, slik at dette ble et vellykket arrangement på alle mulige måter.

Et stort antall frivillige kreves og organiseres for denne type arrangement, noe Kristin hånterte på en flott måte. Røros Produkter var stolt sponsor av Rørosburet som ble tildelt utstillingens vakreste hund, mens Troll Mushing Røros sponset flotte forpremier.

Dommere for dagen var Rune Tyvold for Gruppe 5 og John Smedbakken for Gruppe 7. Disse loset publikum gjennom dagen til at det til slutt var svart elghund Alfa som ble kåret til utstillingens vakreste hund, Best in Show, BIS.

I pausen ble det avholdt Barn og Hund konkurranse hvor alle deltakerne fikk forundringspakke fra Røros Dyreklinikk i premie. Yngstejenta i Barn og Hund konkurransen var bare 1år og hadde nylig lært seg å gå.

En fartsfylt apportkonkurranse ble også avholdt i pausen og denne var det Tor Karlsen og ES Bjerkestølens Jack Bono som vant.

Dommer var foreningens egen Bjørn Schjølberg.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags