Fornøyd med besøket

Måtte fylle opp flere ganger: Jenny Pettersen, til venstre, og Maiken Kühn Nordmoen var fornøyd med handelen.Alle Foto: Trond Findahl

Måtte fylle opp flere ganger: Jenny Pettersen, til venstre, og Maiken Kühn Nordmoen var fornøyd med handelen.Alle Foto: Trond Findahl

Både under Julemarkedet i Parkveien og under åpningen av Julemarkedet i fjøset på Ramsmoen var man fornøyd med publikumstilstrømningen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Snøfallet natt til lørdag og lørdag morgen hadde lagt en flott ramme rundt de to julemarkedene på Tynset lørdag, og folk hadde også funnet veien til både Parkveien og Ramsmoen.

Snøen lavet ned, vakre toner trillet og Bergmannsgata var fylt til randen 

To påfyllinger

– Vi er kjempefornøyd med besøket i boden vår, sa 9.-klassingene Jenny Pettersen og Maiken Kühn Nordmoen.

De sto i bod for elevbedriftene ved Tynset ungdomsskole og hadde litt av hvert å tilby.

Kanskje 20.000? 

– Vi har godteri, syltetøy og geleer, saft, flatbrød, julekaker, knekkebrød blant annet og mange handler av oss, sa Pettersen.

– Vi har faktisk vært på skolen for å hente påfylling til boden to ganger allerede, sa de videre da Arbeidets Rett var innom boden i totiden lørdag.

Boden til 9. trinn var en av over 20 boder i Parkveien under Julemarkedet, og med fullt av folk i den for dagen bilstengte gata så var det tydeligvis også mye som falt i smak hos publikum.

Dalakopas førjulskonsert i Røros kirke

Nissen som mistet trua på seg sjøl 

I fjøset

Også på Ramsmoen var det julemarked på lørdag. Da startet nemlig Julemarkedet i Fjøset. Det julemarkedet varer helt fram til 16. desember og også der var man godt fornøyd med besøket den første dagen.

– det har vært mye folk innom i dag. Vi har en salgsutstilling med varer fra 14 lokale leverandører. Alt fra småkaker til skinn- og trevarer. Det er også spikkeverksted i fjøset, mens vi serverer gratis kaffe og pepperkaker og har et lite juleverksted hvor man kan lage julekurver og lignende her inne i hovedhuset, forteller Helga Reidun B. Nesset og Kirsten Frønæs ved Musea i Nord-Østerdalen som er arrangør av Julemarkedet i Fjøset på Ramsmoen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags