– Vi ønsker velkommen til en spennende konsert der Frode Fjellheims musikalske univers med røtter i samisk joik, møter norsk folkemusikk gjennom fiolinisten Ingvild Blæsterdalen, skriver kammerkoret i en pressemelding.

– Sammen med Levanger Kammerkor med eget folkemusikkinspirert repertoar og gjennom fellesnumre med blant annet musikk fra Disneys Frost, blir dette en kontrastfylt konsert preget av tradisjon og nytenking, dialog og lekende samspill.

Ingvild Blæsterdalen er folkemusiker og opprinnelig fra Røros. Hun har gitt ut to plater med egenkomponert musikk med Ingvild Blæsterdalen Trio og er også fast felespiller i Sjuende far huset. Hun har også gjort flere konserter med Rasmus og verdens beste band de siste årene.

– Dette er andre gang hun samarbeider med Frode Fjellheim og Kammerkoret og vi kan glede oss til felemusikk med inderlighet og trøkk.

Frode Fjellheim er en av Norges fremste komponister og artister med nyskapende musikk som har røtter i joik og samisk kultur. Internasjonalt høyt respektert og anerkjent artist med utmerkelsen trippel platina for musikken til Disney filmene Frost og Frost II.