Sterke lokalsamfunn i Tolga kommune

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tolga skal være en kommune med sterke lokalsamfunn. Det er i disse bygdene vi har vår tilhørighet og hvor vi kjenner at det er et fellesskap. Det er denne styrken vi må bruke i neste 4-årsperiode.

Det blåser en sterk sentraliseringsvind over hele landet. Både i privat og offentlig sektor ser vi resultatene av dette. Arbeidsplasser legges ned eller flyttes på. Lite av dette kan vi gjøre noe med. Det vi lokalt kan gjøre noe med, er at vi gjør lokalpolitiske prioriteringer hvor vi legger til rette for at våre lokalsamfunn kan være levedyktige.

Et av disse tiltakene er å prioritere utbygging av bredbånd. Skal vi få folk til å bo i bygdene våre, så er god nettilgang like viktig som vei og vatn. Uten bredbånd dør Bygde-Norge!

For Tolga Arbeiderparti vil det derfor være en prioritert oppgave å sørge full bredbåndsdekning i hele kommunen. Etter hvert bør også dette tilbudet gis til fritidsboliger.

Det offentlige kan bidra med tilrettelegging. Men det aller viktigste vi har i bygdene, er den menneskelige ressursen. Og den er sterk i hele Tolga kommune. Klarer vi å opprettholde det sterke fellesskapet vi ofte ser, så kan vi gå fremoverlent inn i de neste årene.

Vi skal være stolte av å være vingelsinger, tolginger, hodøler, kåsinger og øversjødøler.

Med en sterk tro på våre bygder, ønsker Tolga Arbeiderparti dere alle et godt valg!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken