De har øvd julesanger i hele år. Nå slipper de egen CD og innbyr til julekonsert

Røros Soul children har spilt inn CD og nå slippes den snart.

Røros Soul children har spilt inn CD og nå slippes den snart. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Røros Soul Children har sunget julesanger hele 2018, kan dirigent Hanne Hauge fortelle.

Koret har nemlig brukt høsten til å spille inn sin egen juleplate, og nå er de snart klar for å dele resultatet med oss alle. Dermed innbyr de til konsert og platelansering i Storstuggu den 28. november.

- Denne onsdagskvelden lanserer koret juleplata Winter Songs med ti nyinnspilte julesanger. Det er til sammen en frisk og fin blanding av klassikere, coverlåter og nyskrevet stoff, skriver de i en pressemelding, og reklamerer sjølsagt med at her er det snakk om årets julegave.

Under konserten blir musikken fra utgivelsen spilt live, supplert med enda noen julelåter. I bandet finner vi Jonas Østbyhaug på bass, Simen Høyem på trommer, Erik Roll på gitar, Stig Johnsbråten ved orgelet og Harald Hauge på piano.

Band og kor lover at de som alltid vil by på mengder med energi og sangglede.

- Denne gangen også ispedd en solid dose julestemning, understreker dirigenten.

Flere sangere som er enda yngre enn koristene i Røros Soul children, har startet opp med å synge sammen i Røros Gospelkor. Også dette koret ledes av ekteparet Harald og Hanne Hauge.

Gospelkoret er gjester på konserten.

Og i pausen kommer altså den helt nye juleplata i salg for første gang.

I dagene etter konserten blir CD’en WInter Songs å få kjøpt hos Amneus, Det grønne huset og Rema 1000 på Røros. - Men den som vil være helt sikker på å få med seg musikken og opplevelsen, bør uansett få med seg slippfesten 28. november, oppfordrer korgjengen.

Foto:


Artikkeltags