Brazz Bros. til Rendalen – og det er plass til musikere fra nord, også!

MESSINGBROR: Brazz Brothers, her ved Helge Førde, skal til Rendalen og inspirere korpsmusikere. Det er plass til flere nord-østerdøler, også.

MESSINGBROR: Brazz Brothers, her ved Helge Førde, skal til Rendalen og inspirere korpsmusikere. Det er plass til flere nord-østerdøler, også. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 28. og lørdag 29. september står i korpsmusikkens tegn i Rendalen.

DEL

Da kommer Brazz Brothers på besøk til Rendalen skolemusikk og Rendalen musikkorps. Fredag kveld og lørdag blir det seminar, og det hele munner ut i en konsert i Åkrestua lørdag kveld. Den er åpen for publikum.

Bernt Aasheim, som er leder i det ene korpset og nestleder i det andre, forteller at de har ledige plasser dersom det er korpsmusikere fra andre kommuner i Nord-Østerdalen som vil slenge seg med. Både yngre musikere og voksne kan være med på seminar.

– Vi har 25 ledige plasser; det er bare å ta kontakt med meg, sier Aasheim.

Seminaret med Brazz Bros. har de planlagt halvannet års tid nå, og målet er å styrke både spilleglede og rekruttering. Nå står det for øvrig ganske bra til på rekrutteringsfronten. Det er bare ti medlemmer i hovedkorpset i skolemusikken, men det er 22 andreårs-aspiranter og 13 førsteårs.

– Så etter hvert blir det et stort korps, konkluderer Aasheim.

Men aller størst blir nok korpset med både store og små lørdag 29. september når alle som har vært med på seminar entrer scenen.


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags