Smedhaugrittet ga 33.700 kroner til kreftsaken

SMEDHAUGRITTET I SOL:   Smedhaugrittet 2017 ble vunnet av Ingunn Follien Roaldseth fra Team Basisball Tynset.

SMEDHAUGRITTET I SOL: Smedhaugrittet 2017 ble vunnet av Ingunn Follien Roaldseth fra Team Basisball Tynset. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Over 30.000 kroner ble samlet inn til barnekreftavdelingen ved St. Olavs hospital i forbindelse med Smedhaugrittet.

DEL

Rittmester Per Roger Bekken opplyser til Arbeidets Rett at det har kommet inn over 30.000 kroner som går til Barn 4 ved St. Olavs hospital i Trondheim.

Både sykkel og løp

På tilsvarende arrangement i fjor ble det samlet inn 26.000 kroner til Aktiv mot kreft.

Smedhaugrittet ble arrangert for fjerde gang i år. Start og målområdet er lagt til garden Smedhaugen i Fådalen, og traseen har vært den samme hvert år.

Rittet er åpent for barn og voksne og det også en klasse for løp.

På taktikkbenken

Ingunn Follien Roaldset var den deltakeren som kom nærmest idealtiden i år. Hun deltok som løper. Etter en solid runde i løypa, valgte hun å stoppe på taktikkbenken og vente litt før målpassering. Det skulle vise seg å være en genistrek, for da Ingunn slo hjul over målstreken var hun 3 sekunder unna å prikke idealtiden, opplyser Per Roger Bekken.

Taktikkbenken var for øvrig en nyvinning dette året. Benken er plassert like før mål og ga deltakerne en mulighet til å sette seg nedpå og la klokka gå før en krysset målstreken.

Privilgert

Etter premieutdeling var deltakerne invitert inn på gårdstunet for grilling og sosialt samvær.

- Det er artig å arrangere noe når man får JA når man spør om en håndsrekning, bidrag til premier eller økonomiske bidrag. Så kan man vel si at værgudene svarte med et TJA… Kombinasjonen med konkurranse, personlige seiere, lav terskel og at vi sammen gjør en forskjell for et viktig formål gjør jo at man blir litt stolt av det vi sammen skaper.
Jeg føler meg ekstremt privilegert som skal få æren av å overlevere inntekten til Barn 4 på vegne av alle som har bidratt til Smedhaugrittet 2017, skriver Per Roger Bekken i en e-post til Arbeidets Rett.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags