Mannen med skjegg meldte seg. Politiet vil fremdeles ha kontakt med personer som kan ha opplysninger om hendelsen på Røros

Politiet får stadig vitneobservasjoner etter hendelsen på Røros i romjula der en kvinne ble funnet skadet i en hotelltrapp.

DEL

Politiet på Røros gikk før helgen ut og ønsket at en bestemt person tok kontakt i forbindelse med hendelsen på Røros hotell i romjula.

Politiet ønsket før helgen å snakke med en mann iført en mørk T-skjorte, kort skjegg og mørkt hår. I en pressemelding mandag ettermiddag forteller politiet at denne mannen har meldt seg.

– Vedkommende har meldt seg for politiet, og er avhørt, opplyser avsnittsleder Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor i pressemeldingen.

Samtidig sier han at det i løpet av helga har kommet inn ytterligere tips fra publikum. Disse tipsene følges opp.

Politiet i Trøndelag pågrep en mann i 20-årene lørdag 28. desember etter at en 19 år gammel kvinne ble funnet bevisstløs og hardt skadet i en trapp på Røros hotell like etter midnatt.

Politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken.

Det var Rørosaften på hotellet den kvelden hendelsen fant sted.

– Det var gjester på arrangementet som fant og varslet vaktene om at det lå en livløs person i en av hotellets trappeoppganger, har Unsgård tidligere forklart.

Før helgen sa politiet også at de ønsket å komme i kontakt med personer med biler med dashcam som har kjørt i området Røros hotell i tiden 27.12.19 klokken: 23:30 – 00:30, og som kan ha filmet noe som kan være av interesse for politiet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med mørkhåret mann etter hendelsen på Røros hotell i romjula

Artikkeltags