Fra Flåklypa til James Bond - en reise i filmmusikkens verden

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Ålen musikkorps, kulturskolen med band, gjentar suksessen fra fjor og arrangerer nok en «storkonsert» i Rallaren. De tar oss rett og slett med på en reise i filmmusikkens verden.

Konserten går av stabelen onsdag 29. mars. Her får vi servert alt i fra Flåklypa til og med James Bond. Er du glad i filmer og er i det nostalgiske hjørnet så er det verdt å ta turen til Rallaren denne kvelden.

Ålen musikkorps samarbeider også i år med Kulturskolen og band, hvor både elever og lærere deltar . Dette samarbeidet er ekstra gøy samtidig som det krever mye øving og konsentrasjon slik at alle brikkene i  samarbeidsprosjektet faller på plass.

 Det er fint med nye utfordringer samt at det er ekstra artig å samarbeide med kulturskolen forteller dirigent Knut Hage i Ålen musikkorps. Det betyr mye for korpsmedlemmene å få prøve seg på noe annet enn det de vanligvis gjør og samtidig er det fint for kulturskoleelevene og få prøve seg i en litt annen setting enn det de er vant til. Det er moro å synge og danse til et ekte storband, det er det ikke så ofte de får sjansen til.

Korpset og resten av aktørene har ligget i hardtrening en stund og gir nå alt denne kvelden slik at publikum skal få en fin reise gjennom filmmusikkens verden og håper på at mange tar turen til Rallaren denne kvelden.

Leder for korpset Marit Kristine Kirkhus  ønsker med dette, alle sammen velkommen til konsert.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags