– Nå skal vi hylle 'n Johannes

Kjernekar: Arnstein Stensaas (fra venstre), Kristoffer Tamnes og Frode Skanke (til høyre) hedret "bygdelegenden" Johannes Kokkvoll under premieren på revyen "Piss & Løv" i Bjørkly torsdag kveld.

Kjernekar: Arnstein Stensaas (fra venstre), Kristoffer Tamnes og Frode Skanke (til høyre) hedret "bygdelegenden" Johannes Kokkvoll under premieren på revyen "Piss & Løv" i Bjørkly torsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Revygruppa i Brekken ga hedersprisen til en «hele» bygda har et forhold til.

DEL

Foran et fullsatt Bjørkly benyttet hele revygjengen nummeret «Kjernekar» til å tildele Johannes Kokkvoll årets hederspris.

– Kvar en dugnad – Johannes kjem. Er det noe annet som skjer – Johannes kjem. Han er en legende i bygda, oppsummerer Arnstein Stensaas som delte ut prisen til den tidligere taxisjåføren, bonden, politikeren og idrettslagsmannen.

Hedersprisen har blitt delt ut like mange år som Brekken revygruppe har hatt revy i Bjørkly, noe som gjør Kokkvoll til den tiende mottakeren av prisen.

– Vi prøver hvert å finne noen som er verdt å hylle, og i år ble det veldig lett. Johannes er en som stiller opp på alt, og jeg tror nesten alle i salen her i kveld har blitt skyssa i drosja hans, forteller Stensaas.

Kokkvoll fikk prisen til stående trampeklapp i et tettpakket samfunnshus i Brekken torsdag kveld.

Les mer om revysuksessen «Piss & Løv» på retten.no i løpet av fredag.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken