Ole Ivars lager show på Tynset torsdag

NYE TONER: Ole Ivars byr på showkonsert på Tynset. Foto: Christine Westad Kolsrud

NYE TONER: Ole Ivars byr på showkonsert på Tynset. Foto: Christine Westad Kolsrud

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Ole Ivars kommer til kulturhuset på Tynset torsdag 29. september. Showkonserten «Aldri FREåFÅ» har gått for fulle hus på Chat Noir.

DEL

Selv kaller de seg Norges eldste boyband.

– Etter kjempesuksess med 50-årsjubileumskonsertene har Ole Ivars fått smaken på konsert- og showlivet. I «Aldri FREåFÅ tar de det enda et hakk videre, forklarer bandets impressasrio Leif Holger Frisvold i en pressemelding.

Han sier videre at publikum får oppleve nye, underholdende sider ved bandet.

Det blir kjente og kjære ingredienser i form av Ole Ivars-toner, men i gryta har de ifølge Frisvold også tømt ei stor øse med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.

Med på turneen er Ole Ødegård, William Kristoffersen, Tore Halvorsen, Willy Foss, Bjørn Elvestad og Morten Nyhus. Sistnevnte er fast vikar for Arild Engh. I tillegg er tidligere Ole Ivars-medlem og Kykelikokos-gjøgler Jørn Kolsrud med.

– Jubileumskonsertene som Ole Ivars hadde i forbindelse med 50-årsmarkeringen viste at publikum som i mange år har danset til Ole Ivars, også mer enn gjerne setter seg ned for å lytte og la seg underholde av musikken, humøret og den gode stemningen bandet har med seg, heter det i pressemeldingen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags