Lørdag er det dugnad på Ratvolden

DUGNAD: - En dugnad som er åpen for alle, må være i venneforeningas ånd, inviterer leder i Falkberget-Ringen, Kirsti Sæter.

DUGNAD: - En dugnad som er åpen for alle, må være i venneforeningas ånd, inviterer leder i Falkberget-Ringen, Kirsti Sæter. Foto:

DEL

Falkberget-Ringen arrangerer åpen dugnad på Ratvolden lørdag 15. juni.

- Vi har fått flere henvendelser fra rørosbefolkninga og medlemmer i Falkberget-Ringen som har et ønske om å bidra til pleie av Ratvolden. Det er en av grunnene til at vi nå inviterer til vårdugnad, sier Kirsti Sæter, leder for Falkberget-Ringen.

- For oss er det viktig at så mange som mulig har kjennskap til Johan Falkbergets hjemsted, og vi håper at mange har lyst til å være med og bidra til vedlikeholdet av stedet. Vi håper at foreldre og besteforeldre kan ha lyst til å ta med seg barna sine og gjøre dette til en flott familiedag på vakre Ratvolden.

Formålet med venneforeninga er å styrke interessen for Johan Falkbergets diktning ved blant annet å samle medlemmer og andre interesserte til foredrag, seminarer og ekskursjoner som kan belyse forfatterskapet. Det ligger også i formålet å bidra til å ta vare på dikterens hjemsted Ratvolden og fødestedet Falkberget (Trondalen) og andre synlige minner om dikteren.

- En dugnad som er åpen for alle, må være i venneforeningas ånd! Vi skal vaske og rydde, både ute og inne, og vi skal gjøre enkelt vedlikeholdsarbeid, så her trengs det mange typer arbeidskraft. Denne type dugnader er noe av det mest sosiale en kan være med på, og vi stiller selvsagt med bevertning, så vi håper det skal bli en hyggelig dag for alle som tar turen til Rugldalen denne lørdagen, inviterer Sæter.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags