«Trådløs men ikke rådløs» er tittelen på årets kabaret fra Folldal Janitsjarkorps.

Tradisjonen tro serverer korpsmedlemmene en sterk blanding av fengende korpsmusikk, bugnende koldtbord, imponerende korsang og sist men ikke minst, humoristiske og aktuelle underholdningsinnslag.

Kabareten fremføres førstkommende fredag og lørdag på Folldal flerbrukshus.

- Også i år tar vi opp aktuelle temaer, sier korpsets leder Magne Moan.

- Og alt som har skjedd og skjer i bygda og omegn blir behørig observert av våre folk fra Folldals nye utkikkstårn ved Fv 27 på Brattbakken.

Årets kabaret er den 23. i rekken fra Folldal Janitsjarkorps, noe som i seg selv er imponerende. Konseptet har stort sett har vært det samme i alle år med kun små justeringer. Korpsmedlemmene gjør alt selv, fra å spille korpskonsert til matlaging, underholdning og korsang.

Korpset har i alle år hatt to fulle hus på sine forestillinger. Med høy musikalsk kvalitet på både korps og kor, førsteklasses mat og høyaktuelle tema i underholdningsavdelingen, regner korpslederen med to fulle hus også i år.

- Her må publikum kaste seg rundt og bestille plasser så fort som mulig, avslutter Moan, - vi har begrenset antallet gjester til 120 pr kveld og prinsippet først til mølla gjelder som tidligere. Og vi lover stor stemning og kvalitet i alle ledd, helt uten kabelbrudd og tekniske problemer.