Folldal Kulturskole feiret 30 års jubileum

Barnekoret gruppe 1, synger Reflekssangen.

Barnekoret gruppe 1, synger Reflekssangen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Folldal Kulturskole feiret 30 års jubileum

Folldal som ble kåret til Norges musikk-kommune i 2018, hadde Mønstringskonsert i Folldal Flerbrukshus på lørdag kveld. Her var det et stort mangfold av aktører innen dans, musikk, sang og sammensatte grupper. I tillegg kunne publikum se kunstutstillingen ”OVER HUE” fra formgivingsgruppa.

Med stor applaus fra et helt fullsatt flerbrukshus, viste barn og ungdommer sine talenter. Dette var det første av flere jubileumsarrangement fremover våren. Over halvparten av alle elever i skolepliktig alder i Folldal, er med i kulturskolen dette året, noe som må sies å være veldig imponerende!

Den vel to og en halv timer lange konserten, besto av to avdelinger. Først ute på scena var to grupper med barnekor, som avsluttet med fellesnummer med solister. Videre fikk publikum høre sang, sangere med eget band, gruppe med gitarspill, blåsegruppe, og flere dansegrupper.

I pausen, i tillegg til mat og drikke, kaffe og kaker, fikk alle anledning til å se kunstutstillingen ”OVER HUE”. Her var det satt opp flere overhead prosjektorer, hvor ungene kunne legge på ”søppel” på overheaden og se sine bilder på veggen. Bilder med samme tema, ferdig innrammet, kunne også kjøpes. Inntektene gikk til Norges Miljøvernforbund, sto det på plakaten.

Andre avdeling av konserten fortsatte med flere kreative danseinnslag, med artige kostymer, lys og røykeffekter. Litt Rockemusikk ble det selvfølgelig også! Ukulele, fløyte, piano, sang –ja her var det noe for enhver smak. Dyktige og motiverende lærere i kulturskolen, skal selvsagt også berømmes, de gjør en god jobb!

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags