Janitsjarer og Rett og Slett sørger for påskekonsert

Påskekonsert: En gjeng glade korsangere og musikere ønsker velkommen til konsert i Folldal!

Påskekonsert: En gjeng glade korsangere og musikere ønsker velkommen til konsert i Folldal! Foto:

Av
DEL

Sangkoret Rett og Slett og Folldal Janitsjarkorps, inviterer til Påskekonsert i Folldal Flerbrukshus, palmesøndag.

Her vil det bli presentert kjente sang- og musikknummer, som vil passe alle aldersgrupper.

Påskekonserten har blitt en populær tradisjon, der janitsjarkorpset har spilt i mange år. Det er andre gangen koret Rett og Slett også er med på konserten.

Mye forberedelser, og mange fellesøvelser i forkant må til for å få til en slik konsert. Folldal ble kåret til Norges musikkommune i 2018, her er det mange ildsjeler og dyktige sangere og musikere. Foruten de faste medlemmene i janitsjar og kor, bidrar også tidligere elever fra Kulturskolen og skolekorps.

- Publikum er flinke til å møte opp når det er konsert, vi er patrioter her i Folldal. Vi tror at årets påskekonsert vil bli en trivelig og underholdende kveld, med sosialt samvær, både for bygdefolket og andre tilreisende som vil ta turen hit. Her er alle hjertelig velkommen, forteller sier to entusiastiske damer, Anne-Hilde Stedal (korsanger) og Ingvild Brennodden (janitsjarmusiker).

På konsertprogrammet står blant annen tema fra Bør Børson, Elton John, Country, musikal, Toto, James Bond og Abba. Det blir både fellesnummer med solister, samt egne sang- og musikkinnslag.

Dirigent for korpset er Arne Olav Vårtun, dirigent for koret er Martin Hoel. Håkon Edvard Nesset er konferansier for påskekonserten.


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags