Grimsburevyen slår til igjen

ROLLEFIGUR: Hva skal Åse Engvoll forestille her?  Det får du vite hvis du kommer på Grimsburevyen kommende torsdag, fredag eller lørdag.

ROLLEFIGUR: Hva skal Åse Engvoll forestille her? Det får du vite hvis du kommer på Grimsburevyen kommende torsdag, fredag eller lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nok en gang innbyr Grimsbu teaterlag til latter og spell når de torsdag 21. november har premiere på årets Grimsburevy. Revyen går over tre dager.

DEL

Primus motor Magne Moan, som har vært med så mange ganger at han ikke husker hvor mange, forteller at årets revy inneholder spark til både Folldal kommune og Alvdal kommune.

– Det vil både bli humor og alvor, forteller Magne videre.

– For å roe ned lattermusklene har vi lagt inn noen sang- og musikkinnslag innimellom fortsetter han.

– Vi har et kjempeflott orkester med oss og mange hjelpere i tillegg til den faste gjengen på 14 personer, der det er flere ektepar og flere personer i familie som er selve revygjengen. I 2018 var Grimsburevyen med i finalen i Gapskrattfestivalen med et av sine revynummer, det lærte vi mye av forteller Magne.

– Årets revy har tittelen «Når nettene blir lange», og det vil også bety noen julerelaterte innslag fortsetter Magne.

Årets revy består som vanlig av to avdelinger med kaffesalg i pausen. Det vil være både lokal og litt generell humor.

Magne avslutter med å si at han ønsker alle velkommen til årets Grimsburevy og at man kan kjøpe billetter hos Solhellinga i Folldal.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken