I dag blir det Beatles for alle penga i Ålen

En glad gjeng fra skolens skidag og som torsdag,  gleder seg til å skifte til finstasen og dele mange perler fra Beatles med publikum! Bak fra venstre: Sander Fodor Talsnes, Jonas Tronsaune, Ruby Rebecka Hov, Dirigent for Ålen Musikkorps - Knut Hage, Pancho Panchev - Rektor ved Holtålen kulturskole, Mija Håkensen, Camilla Randi Øyen, Foran fra venstre: Emilie Holden, May Irene Blanco, Norunn sundan Meland og Ella Gundersen

En glad gjeng fra skolens skidag og som torsdag, gleder seg til å skifte til finstasen og dele mange perler fra Beatles med publikum! Bak fra venstre: Sander Fodor Talsnes, Jonas Tronsaune, Ruby Rebecka Hov, Dirigent for Ålen Musikkorps - Knut Hage, Pancho Panchev - Rektor ved Holtålen kulturskole, Mija Håkensen, Camilla Randi Øyen, Foran fra venstre: Emilie Holden, May Irene Blanco, Norunn sundan Meland og Ella Gundersen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Torsdag 12. april inviterer Ålen Musikkorps og Holtålen kulturskole til en storstilt konsert med musikk av The Beatles i Rallaren i Hovet. Da blir det virkelig Beatles for alle pengene.

Dette er tredje året musikkorpset og kulturskolen samarbeider om en stor vårkonsert. Første gang var det musikk av ABBA som var temaet, i fjor var det musikk fra filmens verden, og i år er det altså musikk av The Beatles.

Musikken er arrangert for korps og band. Bandet består av garvede musikere som Dag Bårdstu, Per Magne Moan, Ola Kjerrengvoll og Jo Inge Engesvold, som også er medlem av korpset. Kulturskolen stiller med sangsolister og korister.

Det har gått 56 år siden The Beatles slo igjennom på hitlistene med melodien «Love Me Do». Siden det har de forsynt verden med fine melodier og påvirket popmusikken i flere retninger. The Beatles regnes av mange for å være kanskje verdens mest populære band gjennom tidene med over 1 milliard solgte plater verden over.

Fortsatt lever denne musikken og spilles og lyttes til av stadig nye musikkengasjerte generasjoner. På konserten vil vi presentere et 20-talls melodier, fra rolige ballader som Yesterday og Let i be til mer rocka låter som f.eks. Back in the USSR.

Dessuten blir det innslag av elevorkester og dansere fra kulturskolen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags