Bandet Spielberg gjester Ungdommens Hus

Bandet Spielbergs pressefoto

Bandet Spielbergs pressefoto Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Et av Norges hotteste band om dagen kommer til oss på Ungdommens Hus Røros, opplyser Ove Testad, leder i Ungdommens Hus på Røros.

Konserten holdes torsdag 31. januar.

– Den uka slipper Oslo-trioen Spielbergs sitt debutalbum «This Is Not The End». Så vi er først ute i Norge og verden til plateslipp med dette bandet. Bare å glede seg til nok en herlig konsertaften, sier Testad i en pressemelding.

Spielbergs dukket opp fra intet på Trondheim Calling for snart to år siden, men bare på den korte tiden virker det som de har erobret hele kontinentet.

– Vi ønsker oss alle aldre med sans for fantastisk livemusikk på dette arrangementet. Vi åpner dørene for ung og voksen når det er konserter, gode opplevelser for alle det. Og vi får vist fram konsertscenen vår, samtidig er det veldig stas å vise fram nye up and coming artister og band som Norge har å by på for tida. Og at så mange vil spille hos oss. Det ser ut som Spielbergs snart blir et kjent internasjonalt band, de har fått mye skryt og omtale i internasjonal presse også, så da er det glimrende at vi får oppleve denne indierock-trioen på klubben.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken