Gjenhør med Soul Of A Man på Livestock

HYLLER MARIUS MÜLLER: Soul Of A Man spiller på Livestock 12.-15. juli.

HYLLER MARIUS MÜLLER: Soul Of A Man spiller på Livestock 12.-15. juli. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Soul Of A Man – en hyllest til gitarlegenden Marius Müller imponerte et fullsatt Rambu under Norsk spekematfestival forrige helg. I juli blir det gjenhør med bandet på Livestock i Alvdal.

DEL

Med Siri Beate Fossum (vokal/gitar), Frode Vingelsgaard Strand (gitar), Hans Kaspar Bjørsagård (bass), Aksel Slettan (trommer) og Mats Nerli (vokal/gitar) sammen med årets siste artistslipp, konkluderer den driftige gjengen bak Livestock med et svært variert og spennende program under årets festival.

Men, det er ikke slutt på overraskelsene enda.

– Vi er så glade for at Soul Of A Man også tar turen til Livestock. I tillegg er vi stolte av å få besøk av Jarle Skavhellen. Bergenseren imponerte oss stort på Trondheim Calling, med sin helt unike stemme. Skavhellen spiller tradisjonell akustisk folk og er definitivt kommet for å bli, sier festivalsjef Anne Linn V. Schärer

Tradisjonen tro plukker Livestock også ut et band fra UKM, og denne gangen ble det Sons of Anarchy – et metalband fra K Kongsvinger.

Sist, men ikke minst kommer Stoll – et nytt band med erfarne musikere som spiller instrumentalmusikk. Musikken er inspirert av blant annet country, vestafrikansk blues og jazz.

– Selv om dette er årets siste artistslipp, kan vi love at vi skal slippe flere overraskelser før årets Livestock, sier Schärer, og legger til:

– Jeg vil sterkt anbefale alle å kjøpe seg festivalpass, teste ut vår nye Skogcamp og sette av hele helga 12.–14. juli.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags