Bigbang kommer til Livestock

TIL LIVESTOCK: Bigbang entrer scenen i Alvdal til sommeren. (Pressefoto)

TIL LIVESTOCK: Bigbang entrer scenen i Alvdal til sommeren. (Pressefoto)

På nyåret slipper Bigbang sitt første album siden 2013, og til sommeren varmer de for alvor opp turnébussen etter noen rolige år. Da kommer de også til Livestock i Alvdal.

DEL

– Uansett hvilken plate man setter på av Bigbang, får man akutt behov for å dra på konsert. Tenk at tre stykker kan låte så vilt fett, sier festivalsjef Anne Linn Vingelsgaard Schärer.

Bigbang, med Øystein Greni i spissen, har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har bak seg. Klassikeren «Girl in Oslo» klatret til tredjeplass på VG-lista allerede i år 2000, og siden 2003 har samtlige seks albumutgivelser gått helt til topps.

Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møte med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom med et dobbelt livealbum, slik Bigbang gjorde med storselgeren «Radio Radio TV Sleep» i 2003. Og båndet til publikum har bare blitt sterkere etter hvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Det er all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de presenterer gamle og nye hits på Stormoen i sommer.

– Med Gåte og Bigbang får vi oppleve to ekstremt dyktige liveband i aksjon på samme helg. Midt inne i skogen hjemme, avslutter Vingelsgaard Schärer.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags