Guttekoret fra Os kom helt til den nasjonale UKM-festivalen

MANNSKOR: Koret fra Os består av Isak Nyaas Bøeng, Torleif Dalbakk Myre, Øystein Dalbakk Myre, Mikkel Bakken, Daniel Galåen, Johannes Ryen og Simon Ryen Dirfeldt.

MANNSKOR: Koret fra Os består av Isak Nyaas Bøeng, Torleif Dalbakk Myre, Øystein Dalbakk Myre, Mikkel Bakken, Daniel Galåen, Johannes Ryen og Simon Ryen Dirfeldt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I forrige uke ble årets UKM-festival avholdt i Stjørdal. Der fremførte sju gutter fra Os a capella-sang.

DEL

Guttekoret kaller seg The Barbershopers, og består av Isak Nyaas Bøeng, Torleif Dalbakk Myre, Øystein Dalbakk Myre, Mikkel Bakken, Daniel Galåen, Johannes Ryen og Simon Ryen Dirfeldt. Alle synger til vanlig i Os Mannskor.

Ragnhild Ryen Dirfelt er mor til en av som guttene var med til Stjørdal, og så koret fremføre onsdag kveld i Kimen kulturhus:

– De sang en barbershop-sang kalt "My Evaline" a capella, altså uten musikk ved siden av, sier Dirfelt, som til daglig er organist i Os.

PÅ SCENEN: The Barbershops sto på scenen i Stjørdal onsdag kveld.

PÅ SCENEN: The Barbershops sto på scenen i Stjørdal onsdag kveld. Foto:

Veien til finalen

Veien til finalen i Stjørdal gikk via den lokale mønstringen på Os tidligere i vinter, og den regionale mønstringen på Flisa i Solør. Der ble de valgt ut til å representere Hedmark i den nasjonale festivalen.

UKM-festivalen har blitt arrangert hvert år i juni siden 1987. Tidligere har den blitt avholdt i Trondheim, men den ble i år flyttet til Kimen kulturhus i Stjørdal. Mellom 500 og 600 ungdommer deltar hvert år med ulike sceneopptredener, litteratur og kunst.

Du kan se video av opptredenen deres på ukm-festivalen.no

FRITID: Festivalen ble avholdt i Kimen kulturhus i Stjørdal.

FRITID: Festivalen ble avholdt i Kimen kulturhus i Stjørdal. Foto:

Her ser du bildene fra årets UKM på Røros og Tynset:

Talenter på rekke og rad i UKM

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags