Hussubandet junior husserte med seniorene i Hussubandet

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Dalsbygda Ungdomslag spilte revy i Samfunnshuset under Såmmårmoro. Revyen var basert på historier rundt Hussubandet gamle låter. Det ble en kjempeartig artig kveld for den fullsatte salen!  

DEL

DALSBYGDA: Hussubandet junior og senior fant tonen og hverandre  både musikalsk og på scenen under revyen som Dalsbygda Ungdomslag hadde stelt i stand i Samfunnshuset under Såmmårmoro. Det er fjerde året på rad at ungdomslaget stiller med sommerrevy.

I programmet lovet de intet mindre enn "En musikalsk revy dedikert til Hussubandet, med kjente ansikter, nostalgi, gapskratt og noen overraskelser!". Resultatet stemte overens med lovnaden. Da revyen var ferdigspilt applauderte publikum det de var god for. Begeistringen i salen gjaldt både det gamle gode Hussubandet, som også var på scena underveis, og den "nye kopien" som husserte med de godt voksne karan. - Lenge sia jeg har ledd så inderlig godt, var kommentaren til en av publikummerne som var ute å lufta seg etterpå. Gudny Hagen Bakken hadde skrevet manus og Inge Morten Smedås  hadde hånd om regien.

17 dyktige skuespillere. Bandet besto av Per Gunnar Westvold, Andreas Galaaen Bredalslien, Anders Tingstad, Torjus Østgård og Marius Tuveng. Lyden tok Mikkel Mylius Kroken hånd om, mens Martin Westvold lyssatte scenen. Andreas Tuveng var scenearbeider. - Hadde det ikke vært for denne gjengen, uten dem, hadde vi ikke fått stått på scenen, takk for den viktige jobben dere gjør, sa en av skuespillerne. Knirkefritt gjennomført teknisk. Og en kjempebra revy. 


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken