Vil du være med å synge i den nye An-Magritt-konserten?

Bergstadkoret presenterte et utdrag fra musikalen An-Magritt på fjorårets åpning av Litteraturfest 2018. Her med Caroline Oksdøl Søberg som An-Magritt. I anledning Falkberget-jubileet settes konsertversjonen av An-Magritt opp i høst, og du kan få være med å synge.

Bergstadkoret presenterte et utdrag fra musikalen An-Magritt på fjorårets åpning av Litteraturfest 2018. Her med Caroline Oksdøl Søberg som An-Magritt. I anledning Falkberget-jubileet settes konsertversjonen av An-Magritt opp i høst, og du kan få være med å synge. Foto:

Søndag 6. oktober settes konsertversjonen av An-Magritt opp i Røros kirke. Dette blir årets begivenhet i forbindelse med Falkberget-jubileet og ArtUt-festivalen. Er du ei jente mellom 9 og 12 år, har du nå har muligheten til å bli med på oppsetningen.

DEL

Dette er en oppsetning etter initiativ av Henning Sommerro i forbindelse med Falkberget-jubileet. Sommerro vil være kapellmester, og på scenen har han fått med seg blant andre Karianna Sommerro, Åsmund og Jon Lochert Rohde, Snorre Ryen Tøndel, Rulle Smit og Bergstadkoret m.fl.

En av rollene skal også synges av ei sangglad jente mellom 9-12 år.
- Vi har ingen krav til spesiell erfaring eller forkunnskaper, men søker ei jente som er glad i å synge og har en grei stemme. Rollen skal fremføre "I lænker ligger dine børn", og denne sangen vil vi at de som møter på audition fremfører for oss. I tillegg vil vi ta en nærmere prat med alle om hvorfor de vil være med, forteller produksjonsleder Nils Graftås.

For spørsmål eller for å få tilsendt noter, ta kontakt med Nils Graftås på kulturskolen. "I lænker ligger dine børn" ligger også på Spotify.

Påmeldingsfrist innen 21. august.

Er dette deg, eller kjenner du noen som passer til beskrivelsen?

Møt opp på audition onsdag 28. august.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags