Gå til sidens hovedinnhold

NRK-profil holder foredrag om steder der "ingen skulle tru at nokon kunne bu"

Artikkelen er over 4 år gammel

Neste uke besøker Oddgeir Bruaset flere steder i Fjellregionen. Nå kan alle som har fulgt med denne unike programskaperen på NRK få oppleve hans fortellinger "live".

 – Kanskje er det de raringane, einstøingane og alt vi kan kalla dei som ikkje vert styrt av omverda og all postreklamen som fikk leve det gode livet, sier Oddgeir Bruaset.

Programserien «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» ble skapt etter mye om og men i NRK. Tittelen kommer fra visa om Anne Knutsdotter.

Foredragsseriene de to siste kveldene i januar starter i Tydal og i Tufsingdalen samfunnshus kvelden etterpå. De to første dagene i februar er Bruaset til stede på Graftåsen samfunnshus i Ålen og i Sangerhuset på Røros.

Bygdapreg tok like godt tok på seg to arrangementer med kaffeservering av Sanitetskvinnene i Ålen og på Røros.

Oddgeir Bruaset er på høyde med Erik Bye i NRK ruta. Han har klart og nå innerst inn i de norske hjerter. Og nå i Sverige også.

1.2 millioner seere fulgte med på det meste.

-Det har blitt 72 NRK sendinger i løpet av de 12 årene jeg laget disse programmene, sier Bruaset.

På alle stedene forteller han om alle de menneskene han har møtt og som valgte «Eit anna liv som gav dei kjendsle av og leve det gode livet og opplevd eventyret med og leve», avslutter han.

Kommentarer til denne saken