Konsertaften med Astrosaur på Ungdommens Hus

Astrosaur Foto: Wanda Nordstrøm

Astrosaur Foto: Wanda Nordstrøm

DEL

– Ungdommens Hus Røros ønsker alle musikkinteresserte aldre til nok en herlig konsertaften. Gratis for alle under 18 år og klubbkretsen. Et fantastisk liveband som nå er på plateslippturné. Dette blir nok en konsert med wow-faktor, lover Ove Testad, leder for ungdommens Hus på Røros.

Bassist i bandet, Steinar Glas, har spilt hos Ungdommens Hus før, da som bassist i Einar Stray Orchestra's konsert i 2017.

– Ta deg gjerne konsertturen innom oss og opplev et band i storform, og arrangementer som gir gode kulturopplevelser, skriver Testad i en pressemelding.

Den instrumentale trioen fra Oslo ga ut debutalbumet «Fade In // Space Out» til strålende kritikker i 2017. Astrosaur har siden bemerket seg som et hypnotisk liveband, enten på turné i Europa med Leprous i 2017 og Ihsahn i 2018 eller på festivaler som A Colossal Weekend, The Progressive Alliance eller Vivid A Post-Rock Festival. I 2019 signerte bandet med Pelagic Records (The Ocean, Cult of Luna, Mono) og slapp andrealbumet «Obscuroscope» 27. september.

Bandmedlemmer: Eirik Kråkenes, Steinar Glas og Jonatan Eikum.

Konserten avholdes torsdag 7. november på kveldstid.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags