-Måtte bare trå til igjen

KLARE FOR KONSERT: Save Me Barry med ni herlige gjestemusikere er klare for konsert i Storstuggu. Vi gleder oss, sier Vegar Dahl. Alle foto: Henning Smedås

KLARE FOR KONSERT: Save Me Barry med ni herlige gjestemusikere er klare for konsert i Storstuggu. Vi gleder oss, sier Vegar Dahl. Alle foto: Henning Smedås

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag er «Save Me Barry» klare for å opptre i Storstuggu. Artistene gleder seg – og lover god stemning. – Vi har satt sammen et rikholdigprogram og kan love topp underholdning, sier vokalist Vegar Dahl.

DEL

RØROS: «Save Me Barry» er som de fleste sikkert er klar over et rørosbasert band som består av Ane Linn Haagaas og Vegar Dahl på vokal, Helge Flatgård på piano og Erik Roll på gitar.

Bandet er relativt ferskt, men har oppnådd mye siden de så dagens lys tilbake i 2012. Senest høsten 2014 holdt de storkonsert foran et fullsatt Storstuggu. Det ble en braksuksess.

– Vi fikk så gode kritikker og tilbakemeldinger for debkonserten i fjor at vi rett og slett måtte trå til igjen i år, smiler Dahl.

Musikkvenner
Etter en hard og intens øvingsperiode gjennom de siste ukene, er bandet sammen med et knippe eminente musikkvenner fra Fjellregionen, nå klare for nok en konsert.

Musikerne som denne gang gjester «Save Me Barry» er Håvard Dahl (trommer), Jon Erik Gjelten (trompet), Jonas Østbyhaug (bass), Kirsti Sæter, Per Ivar Lundli, Erland Horten (alle kor), Simen Nyhus (saksofon og klarinett) og Siri Snortheim på cello.

– Som i fjor har vi med oss fantastiske musikere på laget. Nå gleder vi oss alle sammen til ny konsert, kunne Dahl fortelle til Arbeidets Rett når vi var på besøk under en av øvingene i musikkrommet på grunnskolen forrige uke.

– Alt er originalmateriale
«Save Me Barry» ga høsten 2014 ut sitt første album, «Daybreak» – som fikk gode kritikker og ble godt mottatt av publikum. Ett år senere, nærmere bestemt i november 2015, slapp de singelen “Cold November”.

– På konserten skal vi spille alle låtene fra «Daybreak» samt de nye låtene fra konserten i fjor. Alle låtene har vi skrevet selv. Alt er originalmateriale, forteller Dahl, før han kjapt legger til:

– I tillegg skal vi spille et par rykende ferske låter som jeg garanterer at ingen har hørt før.

Dahl håper at alle som kan tar turen til Storstuggu lørdag, og lover en konsert med skikkelig trøkk i.

– Vi er vel et melankolsk band, men livemessig, med korister og blåsere, kan jeg love publikum skikkelig trøkk.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags