Nå kan du bli statist i HBO-produksjon: Ny TV-serie skal spilles inn på Røros og Os

Nå har du sjansen til å spille i samme TV-serie som denne gjengen. Fra venstre: Tobias Santelmann, Marie Blokhus, Alma Günther, regissør Dagur Kári og Stig Henrik Hoff.

Nå har du sjansen til å spille i samme TV-serie som denne gjengen. Fra venstre: Tobias Santelmann, Marie Blokhus, Alma Günther, regissør Dagur Kári og Stig Henrik Hoff. Foto:

I september kommer produksjonsselskapet bak den kommende TV-serien ”Utmark” til Røros og Os for innspillingen av flere scener. Serien produseres av Paradox (Kongens Nei, Knerten, Per Fuggeli – siste resept) og skal vises på HBO Nordic (Game of Thrones, Beforeigners, Sopranos, Chernobyl).

DEL

Produksjonsselskapet er nå på jakt etter statister til midten av september, da de vil spille inn flere sentrale scener i nærheten av Os kirke. Til disse scenene ser de etter flere mennesker i alle aldre og fasonger, og de håper at nettopp du kan tenke deg å stille opp som statist disse dagene.

Paradox-gjengen lover god stemning og masse moro under innspillingen.

Filmingen foregår 11. og 12. september, og de håper man har mulighet til å stille opp begge dager.

Innspillingstid: 11:30 – 21:00.

For produksjonsselskapet er det viktig at alle som er med har satt av dette tidsrommet til innspilling.

De er avhengige av å komme i kontakt med alle interesserte på forhånd, slik at de vet hvem som har mulighet og hvor mange som kommer. Det er ikke mulig å møte opp på dagen.

Er du en del av et idrettslag, kor eller annen gruppe er dette en mulighet til å stille opp samlet og sørge for litt inntekt til dugnadskassen.

Er du interessert, send fullt navn, alder, tlf og mail, i tillegg til et bilde av deg selv til Mirjam Thorkelsdottir på mirjamst@icloud.com

Fra HBO`s pressemelding:

Finn Gjerdrum, produsent i Paradox, forteller:

– Kim Fupz Aakesons karakterer er fulle av nyanser og motsetninger og det krever det ypperste av skuespillere. Vi er derfor svært glade for at vi har et cast som kan skape sammensatte karakterer og i tillegg har komisk timing.

En annen viktig karakter i historien er naturen, og innspillingen av Utmark har nå startet i Oslo, Røros og Os. Den ukonvensjonelle dramakomedien i åtte deler finner sted i en liten norsk bygd, litt nord for ingenmannsland:

En sau er bitt i hjel på beite. En hund har rømt. En kone forlater sin mann. Slik begynner hevnspiralen, som omfatter en hel bygd.

Utmark er produsert av Finn Gjerdrum og Stein Kvae fra Paradox Film 8 AS (Kongens Nei), en del av SF Studios, og er en originalproduksjon fra HBO Europe. Ansvarlige produsenter for serien er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root for HBO Europe.

Utmark har premiere på HBO Nordic i Norden og i Europa i alle HBO Europes territorier.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags