Gutten med den lange rare nesen

Pinocchio, Riksteatret, 2015.

Pinocchio, Riksteatret, 2015.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Riksteateret innleder vårsesongen med en klassiker på programmet. I kveld slippes Pinocchio løs på scena i Storstuggu.

DEL

Pinocchio er et herlig familieeventyr om gutten med verdens mest berømte nese. Riksteatret gir deg Carlo Collodis klassiske barneeventyr, kjent fra Walt Disneys filmversjon, gjenfortalt som en humoristisk, vakker, tankevekkende og litt skummel blanding av godt gammeldags barneteater og moro for hele familien - med mye musikk.

For store og små

Dette er forestillingen for alle som lurer på om det er nødvendig å gå på skolen, om det er greit å spise godteri hele dagen og være oppe så lenge man vil, om penger vokser hvis man graver dem ned og nyttige ting i den duren! Og alle som tror på feer, liker å snakke med gresshopper og av og til føler seg som en treskalle. Kanskje finnes det også noen foreldre som trenger å lære seg litt oppdragelse?

- Dette er en fantastisk forestilling som fenger både store og små. Den har fått gode omtaler, og jeg anbefaler den på det sterkeste, sier kulturhusleder Atle Auran.

Plass til enda flere

Foreløpig er det solgt 50 billetter til forestillingen, men Auran opplyser at det er plass til langt flere.

- Det er ekstremt viktig for oss at Riksteateret kommer til Røros. Det er en garanti for profesjonelle teatertilbud til barn og unge og har stor betydning for rekrutteringen. Derfor skulle vi gjerne hatt fulle hus på deres forestillinger, understreker Auran.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags