Se alle bildene fra TV-aksjons-konserten

To av de dyktige solistene til Røros Soul Childeren. Koret er for ungdom som går i 5. trinn og oppover. Koret er tilknyttet den norske Soul Children-korbevegelsen og er medlem i Acta - barn og unge i Normisjon. Røros Soul Childeren ble startet høsten 2005 og ledes av Hanne Hauge.

To av de dyktige solistene til Røros Soul Childeren. Koret er for ungdom som går i 5. trinn og oppover. Koret er tilknyttet den norske Soul Children-korbevegelsen og er medlem i Acta - barn og unge i Normisjon. Røros Soul Childeren ble startet høsten 2005 og ledes av Hanne Hauge. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det var en time med vakker musikk og sang for en fullsatt kirke. Artistene spente fra barnegospel til profesjonelle musikere. Alle hadde funnet frem til sanger som passet ved en slik anledning. Sognepresten og varaordføreren tok seg av pratingen, en blanding av poesi, opplysninger om den lokale innsamlingsaksjonen og fakta om Kirkens Bymisjon sitt arbeide. TV-aksjonen er den årlige og riksdekkende innsamlingsaksjon til veldedige formål, som har blitt arrangert siden 1974. Søndag får husstander over hele landet besøk av bøssebærere. Kirkens Bymisjon jobber for å påpeke og motvirke årsaker til at urett oppstår, avdekke krenkelser, gi hjelp og hindre nød. Den ideelle organisasjonen ble stiftet i Kristiania (Oslo) i 1855. Bymisjonen driver i dag mer enn 200 tiltak i rundt 40 byer og tettsteder over hele landet. Oppfordringen må være å ta godt i mot bøssebærerne.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags