- Du Bør, hvor gammel er du egentlig?

- Du Bør, hvor gammel er du egentlig?

- Du Bør, hvor gammel er du egentlig? Foto:

Av

Nå er det snart HalloVenn i Verket . Vi gleder oss til ny vennefest med karneval, aktiviteter og godteri!

DEL

InnsendtHalloVenn er et morsomt og kreativt alternativ til Halloween og arrangeres mange steder i Norge – på Røros for 9. gang i år. Vi fyller en håndballhall i Verket + turnhallen og klatreveggen med aktiviteter, lek og moro i to timer 31. oktober. For hver aktivitet ungene er med på får de godteri, mens de voksne som har lyst på kaffe og kake, kan få kjøpt det i kafeen. Det er gratis inngang for at alle som har lyst, skal ha råd, men vi selger lodd på bl.a. en flott Håg-stol. Både loddselgerne og kafeen tar kontanter og Vipps. Vi synes det er stas med utkledning, men oppfordrer til å la de ekleste Halloween-kostymene bli liggende hjemme, siden det er med mange små barn og dette skal være en vennefest. Skumle masker plukker vi uansett av i inngangen, så ikke de små blir redde. Det dukker opp noen hvert år, men vi blir alltid enige og ingen blir sure.

Aktivitetene spenner fra lekekrok for de aller minste, via presisjonsøvelser, hinderløype og rakettoppskyting til klatring og rappellering. Det er ingen aldersgrense for å delta, men vi ser at vi appellerer mest til barn opp til 10-11 år. De voksne kan gjerne være med og leke, men de får ikke godteri for det har de ikke godt av .

HalloVenn i Verket arrangeres som før av Os Familiekor og Røros Pinsemenighet med økonomisk støtte fra flere lag og foreninger. Og om noen er engstelige for det; det er ingen form for forkynnelse disse to timene – bare lek og gøy og moro.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags