Lørdag ettermiddag åpner Helga Storbekken ny utstilling i sitt galleri Tøysentralen, med kunstnerne May Bente Aronsen og Linda Jansson Lothe.

Etter utstillingsåpningen kan publikum vandre over til Tolgas kulturhus Vidarheim og få med seg den utdelingen av Egil Storbekkens musikkpris. Prisen går i år til instrumentmaker og utøver på langeleik, Oddrun Hegge fra Valdres. Det er Norsk Lur- og bukkehorn, Nopa og Tolga kommune som står for prisen.

Rett etter utdelingen vil Eli Storbekken med musikere holde en konsert med religiøse folketoner fra Østerdalen, som er musikk fra hennes siste album, Tidløse toner. Hun har med seg Andreas Ulvo på flygel, Harpreet Bansal på fele, Bendik Smedåsgjelten Qvam på trompet/bukkehorn, Jo Fougner Skaansar på bass og Christian Svensson på perkusjon.

- Eli Storbekken tar deg med på en uvanlig reise, når hun nå gir nytt liv til flere hundre år gamle salmer. Eli har i samarbeid med pianist og arrangør Andreas Ulvo, samt et superlag av jazzmusikere, evnet å skape et tidløst uttrykk, hvor folkelig sangtradisjon møter dagens instrumentale lydbilde, står det i en omtale av Eli Storbekkens nye plate.