Anne May og Eivind Riseth sitter i radiostudio i Stavanger i kveld når CDen Sommernatt i Froland lanseres. I et eget to timers program i Scandinavian Satelite Radio lanseres CDen til mange tusen skandinaviske lyttere i hele Europa og i Norge.

- Dette er stort, sier Eivind Riseth, som kommer fra Os. Han og kona Anne May hadde den første utgivelsen i 2001 - i kveld kommer den andre.

Låten Sommernatt i Froland var med på den første utgivelsen, og har blitt svært populær - og utsolgt.

- Derfor måtte den bli med også denne gangen - og har blitt tittelen på CDen, sier Eivind Riseth.

Han er spesielt glad for samarbeidet med Terje Welle Busk, som er duoens rådgiver og distributør.

- Han står bak en rekke av norsk musikklivs største publikumssuksesser de siste 20 åra, og til overmål tror han at Sommernatt i Froland blir en ny landeplage, sier Riseth. Ekteparet har musikken som hobby ved siden av sine jobber i henholdsvis Telenor og skattedirektoratet. De har skrevet det aller meste sjøl, både tekster og melodier. Noen melodier har de lånt fra andre artister og satt norsk tekst til. CDen består av 12 melodier. Låten «Gi meg en blomst mens jeg lever» er tilegnet Eivinds mor Marit på Os, mens «Velkommen til verden» er skrevet til barnebarnet Morten Andreas som ble født 17. mai. De som vil følge det to timers lanseringsprogrammet i Scandinavian Satelite Radio i kveld, kan gjøre det ved å klikke seg inn på http://scansat.no .