En mer solid rockeopplevelse enn Spidergawd skal man lete lenge etter.

- I går dro de ut på en fire ukers Tysklands-turne, og i juli tar de turen til Alvdal og Livestock, melder festivalen.

Les også: Ny toppartist klar for Livestock - – Dritfornøyd - Basecamp

Spidergawd består av Per Borten, Rolf Martin Snustad, Kenneth Kapstad og Hallvard Gaardløs. De fikk nettopp 4/5 stjerner i Rolling Stone Germany, er ute med nytt album og musikere har bred erfaring fra band som Motorpsycho, Animal Alpha, Gåte, Cadillac, Moving Oo`s og Hopalong Knut.

I februar kom bandet med sitt siste album, Spidergawd IV. Spidergawd IV kjennetegnes av det intense samspillet som er bandets varemerke, og tett samarbeid har gitt denne innspillingen et mer lekent preg enn tidligere. Inspirasjonen til det nye albumet fikk det trønderbaserte bandet gjennom utallige spillejobber i Norge og Europa gjennom våren og sommeren 2016.

Albumet er inspirert av store rockeband som Dio, Motorhead, Thin Lizzy, Iron Maiden og Judas Priest. Spidergawd er et band som er med på å definere lyden av dagens rockescene i møtet med 70-talls grooves, blues og British Metal.

Livestock gleder seg vilt til å vise frem et norsk rockeband av et slikt kaliber, denne konserten kan man rett og slett ikke gå glipp av!

Bildeserie

Bilder Livestock 2016