Gå til sidens hovedinnhold

Livestock satser stort på sykkel i 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Gode krefter forenes og gamle fylkesgrenser viskes ut, når Livestock sikter mot nye høyder på sykkelstiene under neste års festival.

(Østlendingen) I tillegg til mer enn dobling av antall guidede turer, blir det også mulig å shuttle på Tronfjell både lørdag og søndag Livestock 2019.

Som Norges nest høyeste bilvei, tilbyr Tronfjell 800 høydemeter med shuttlebasert stisykling i ett run.

Livestock har også inngått et samarbeid med Tolga Sykkelmekka og Rocky Mountains, og utvider sykkeltilbudet med en dag ekstra hvor det blir sykkeldemo og guidede turer på Tolga på fredag.

– I sommer lanserer vi også nyvinningen Ekspedisjon Livestock som er en samarbeidstur med Urørt ski- og sykkeleventyr og Værfast i Ringebu. I løpet av fem tettpakkede dager får man bli med ekte entusiaster på de beste stiene Ringebu, Alvdal, Tynset og Tolga har å by på, sier sykkelansvarlig på Livestock og daglig leder i Urørt ski- og sykkeleventyr, Audun Lutnæs.

Mye godt i vente

Lutnæs gleder seg over programlanseringen og ser allerede fram til festivalsommeren.

– Dette er et tilnærmet komplett program, og det er spesielt kult at vi har fått med samarbeidspartnerne våre på Tolga og Ringebu for å vise fram de fantastiske fjellområdene som vi deler. Når man i tillegg kan kombinere det med after-bike med håndverksøl, lokalmat og fete konsertopplevelser er det ingen tvil om hvor man bør legge turen i 2019, mener Lutnæs.

Helheten er viktig

Livestock viser også ambisjoner i musikkprogrammet hvor de to første artistene som allerede er lansert, er Gåte og Bigbang.

– Vi brenner for å levere en fantastisk helhetsopplevelse til alle våre gjester, og med programslippene hittil viser vi alvor. Og ikke minst er det mer spennende nyheter framover også, så det er bare å følge med, avslutter Lutnæs

Kommentarer til denne saken